Hoşgeldiniz  

Beydağı Yaylası’nda şenlik

Semih Köken | 03 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Beydağı Yaylası’nda şenlik

DÖŞEMEALTI Belediyesi’nin katkılarıyla ilçenin örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenen Karabayır Beydağı Yayla Şenliklerinin 21’incisi Korkuteli’nin Karabayır Yaylası’nda yapıldı.

DOSEMEALTI BELEDIYESI'NIN KATKILARIYLA ILCENIN ORF, ADET VE GELENEKLERININ YASATILMASI VE GELECEK NESILLERE AKTARILMASI AMACIYLA DUZENLENEN KARABAYIR BEYDAGI YAYLA SENLIKLERININ 21'INCISI KORKUTELI'NIN KARABAYIR YAYLASI'NDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Karabayır Yayla şenlikleri, 3 gün boyunca devam edecek. Şenlik alanına kurulan kıl çadırlara Türk bayrakları asıldı. Konser ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Karabayır Yayla Şenliklerine Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, Yeşilbayır Mahalle Muhtarı Şükran Karay Taş, Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş ağası Osman Ali Avcı, Döşemealtı Belediyesi birim müdürleri, iş adamları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 

Şenliğe katılanlara teşekkür eden Zafer Yörük, “Geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Atalarımızın emanetine sahip çıkmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Etkinlikler kapsamında şenlik ağası da seçildi. Yapılan ihalede 30 bin TL veren işadamı Yılmaz Cebeci, şenlik ağası seçildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle