Hoşgeldiniz  

Beycik İlköğretim Okulunda Bilgisayar Sevinci!‏

SEMİH KÖKEN | 28 Nisan 2015 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Eski Beycik Köyü, yeni Beycik Mahallesi İlköğretim Okulu’nda okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mustafa Gül, Merkez okullarında oluşturulan bilgisayar laboratuarlarını tamamlamasının ardından Beycik İlköğretim okulunu da sevindirdi.

Okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de, Kemer belediyesi Özel Kalem Biriminin sınıflara Bilgisayar ve laptoplar alması nedeniyle Başkan Gül’e teşekkür etti.
Eşi Neşe Gül ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile birlikte Beycik İlköğretim Okuluna giden Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül veliler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Bilgisayar teslim törenin ardından okuldaki sınıfları da gezen Başkan Gül okulun eksikleri ile ilgili Okul yöneticisi Yüksel Cesur’dan bilgi aldı ve eksiklerin en kıssa süre içerisinde tamamlayacağının sözünü verdi.
VELİLERDEN SÜPRİZ İKRAMLAR
Okullarını ziyaret eden Başkan Mustafa Gül için hazırlık yapan öğrenci velileri,kendi elleri ile yaptıkları sarma, börek ve pastaları ikram ettiler.
Minik öğrencilerin, her okulda olduğu gibi karşılarında gördükleri Başkan Gül’e sevinçleri ise görülmeye değerdi. Tüm öğrencilerle tek tek ilgilenen, onları alınlarından ve yanaklarından öpen Başkan Gül, “Kemer Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi için üzerimize düşen ne varsa bu güne kadar yaptık ve yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”  dedi.DSC_0121 DSC_0131 DSC_0132 DSC_0146

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle