Hoşgeldiniz  

BEŞİKTAŞ ALMANYA DORMUNT FUTBOL OKULU KEMER’DE

Semih Köken | 17 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

BEŞİKTAŞ ALMANYA DORMUNT FUTBOL OKULU KEMER’DE

Beşiktaş Almanya Dormunt futbol okulu Paskalya Bayramı nedeniyle verilen arayı Kemer’de hem tatil çalışma ile geçiriyor.

Beşiktaş Almanya Dormunt futbol okulu Paskalya Bayramı nedeniyle verilen arayı Kemer’de hem tatil hem de çalışma ile geçiriyor.  Teknik Sorumlusu Evren Cebeci Kemer’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Almanya’da kutlanan Paskalya Bayramı nedeniyle verilen tatil dönemini Antalya Limak Limra Otelinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Beşiktaş Futbol Okulu Kemer Yöneticisi Ozan Güven Kiriş Limra’da bulunan Beşiktaş Almanya Dormunt futbol okulu Teknik Sorumlusu Evren Cebeci ve futbolculara bir ziayret gerçekleştirdi ve yaptıkları idmanı izledi. Ozan Güven, ““Almanya Dordmunt’tan gelen misafirlerimiz Kemer’de. Kemer Beşiktaş Futbol Okulu olarak Evren Hocamızı ve futbolcu kardeşlerimizi ziyarete geldik. Burada hem tatil yapıp hem de çalışmalar yapıyorlar. Kemer’i tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Kemer ve Beşiktaş Almanya Dormunt futbol okulu olarak bundan sonra da sık görüşmeler yapacağız ve görüş alışverişlerinde bulunacağız” dedi.

Beşiktaş Almanya Dormunt futbol okulu Teknik Sorumlusu Evren Cebeci ise Kemer’de hem tatil hem de çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “ Almanya’da kutlanan Paskalya Bayramı nedeniyle verilen tatil dönemini Antalya Limak Limra Otelinde gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte çok verimli çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalar esnasında öncelikle Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü sayın Ufuk Pak hocamıza, yardımcısı Gökhan Ataş’a ve denetimlerden sorumlu Serdar Uygun hocamıza çok teşekkür ediyorum. Burada çalışmalarımızı yaparken bizlere tamamen desteğini esirgemeyen Kahraman Köktürk Hocamıza, Limak Limra Otel Satış Müdürü Tolga Barış’a ve bizi Kemer’de yalnız bırakmayarak ziyaretimize gelen Beşiktaş Futbol Okulu Kemer’in Sahibi Ozan Güven Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da tatil ve çalışmalarımız için Kemer’e geleceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle