Hoşgeldiniz  

Berlin’de Kemer tanıtımı

Semih Köken | 07 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Berlin’de Kemer tanıtımı

ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Kemer Belediyesi ve KETAV tarafından açılan stantta ilçenin tanıtımı yapılıyor. Fuara bu yıl 180 ülkeden 180 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.
ITB BERLIN TURIZM FUARI”NDE KEMER BELEDIYESI VE KETAV TARAFINDAN ACILAN STANTTA ILCENIN TANITIMI YAPILIYOR. (FOTO: KEMER-DHA)
ITB Berlin Turizm Fuarı başladı. 186 ülkeden toplam 10 bin katılımcının yer aldığı ve 11 Mart’a kadar devam edecek fuara Antalya’dan katılan kurum ve firmalar 1000 metrekarelik bir alanda tanıtım yapıyor. Fuarı bu yıl 180 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

KEMER’İN ZENGİNLİKLERİ TANITILIYOR

Berlin Turizm Fuarı’nda Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliğiyle açılan Kemer standında ilçenin tanıtımı yapılıyor. Standı ziyaret eden konuklara Kemer’in tarihi, doğal ve turistik güzellikleri ve Kemerlilerin konukseverliği anlatılırken çeşitli tanıtım materyalleri de hediye ediliyor.

‘ALMAN TURİST SAYISI ARTIYOR’
ITB BERLIN TURIZM FUARI”NDE KEMER BELEDIYESI VE KETAV TARAFINDAN ACILAN STANTTA ILCENIN TANITIMI YAPILIYOR. (KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL) (FOTO: KEMER-DHA)
OHAL kapsamında belediye başkanlarına uygulanan yurtdışına çıkış yasağı nedeniyle bu yıl ki fuarda yer alamayan Kemer Başkanı Mustafa Gül, “Bu sezon Almanya’dan Kemer’e gelen turist sayısında önemli bir yükseliş bekliyoruz. Erken rezervasyonlarda geçen yıla göre 2 kat artış var. Kemer’imizde kitle turizminin yanı sıra doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Yani dünyada ne kadar turizm destinasyonu varsa Kemer’de bunların hemen hemen hepsini bulmak mümkün. Bu geniş turizm seçeneklerimizi ülkemizde ve dünyada her gittiğimiz yerde anlatıyoruz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle