Hoşgeldiniz  

Berlin Turizm Fuarı’nda Patara Standına Büyük İlgi

Semih Köken | 09 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Berlin Turizm Fuarı’nda Patara Standına Büyük İlgi

Almanya’da düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’na (ITB) katılan Patara Kültür ve Turizm Derneği, Kaş’ın dünyaca ünlü turizm bölgesi Patara’nın tanıtımını yapıyor.

Berlin Turizm Fuarı'nda Patara Standına Büyük İlgi, System.String[]
Almanya’da düzenlenen Uluslararası  Berlin Turizm Fuarı’na (ITB) katılan Patara Kültür ve Turizm Derneği, Kaş’ın dünyaca ünlü turizm bölgesi Patara’nın tanıtımını yapıyor.

Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Patara Mahallesi Muhtarı Arif Otlu ile yönetim kurulu üyeleri Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası  Berlin Turizm Fuarı’nda Kaş ve Patara’nın tanıtımını yapıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı,  Antalya Valisi  Münir Karaloğlu, ATSO Başkanı Davut Çetin,  Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü  İbrahim Acar tarafından da ziyaret edilen Patara standı, yoğun ilgi görüyor.

Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu, ” Berlin Turizm Fuarı’nda, Batı  Antalya‘yı Patara bölgemizi temsil ediyoruz. Daha önce yurt dışında  Stuttgart, Zürih ve  Münih turizm fuarlarına katıldık. Patara, özellikle Avrupalı turistlerin büyük rağbet gösterdiği, butik otelleriyle çok önemli alternatif turizm merkezi. Patara’yı ilk sırada Almanlar tercih ediyor. Bu nedenle Patara’yı,  Almanya‘daki turizm fuarlarında tanıtmaya büyük önem veriyoruz. Gelen konuklarımıza broşürler, CD’ler, Patara’yı tanıtan kitaplar hediye ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle