Hoşgeldiniz  

BERLİN DE KEMERE BÜYÜK AYIP

Semih Köken | 10 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

BERLİN DE KEMERE BÜYÜK AYIP

SEMİH KÖKEN BERLİNDEN BİLDİRİYOR

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) tanıtım etkinlikleri paralelinde Kemere büyük ayıp yapıldı.

İki gün önce başlayan Turizm fuarında  en büyük standla katılan Turizm Bakanlığı tanıtımda büyük rol oynarken  tanıtım görsellerinin içinde ve büyük tanıtım afişlerinde  Kemer  adının kullanılmaması büyük tepki çekti.

Özellikle ülkemizen tüm yörelerinin görselleri isimleri ile birlikte fotoğraflı bir şekilde büyük duvarları süslerken Kemere ait tek bir tanıtım  afişinin olmaması Kemerden gelen turizmcileri üzdü.

Öyleki  Almanya da yaşayan ve Kemer sevdalısı bir Alman dostmuzun bunu bize sorarak “acaba kemere bir şey mi oldu neden yok ” demesi bile bizleri derinden üzmüşdür.

Her fırsatta turizmin başkenti sıfatı ile anılan Antalyanın en güzel  turizm beldesi olan KEMERE yapılan bu uygulamayı  şiddetle kınıyoruz.

Turizm Bakanlığından bu konu hakkında çok acil bir açıklama beklerken  bunu bilerek ve kasıtlı yapıldığını düşünmek bile istemiyor bu olay karşısında  suskun kalmayaçağımında bilinmesini istiyorum.

Her yıl milyonlarca turistti ağırlayan Kemere yapılan bu haksızlığın en kısa zamanda giderilmesini isterken bunu yapanları şiddetle kınıyoruz

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle