Hoşgeldiniz  

Berkay’dan muhteşem konser

Semih Köken | 28 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Berkay’dan muhteşem konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konser etkinliklerinde bayramın üçüncü günü ünlü sanatçı Berkay sahne aldı. Antalyalılar Berkay’ın muhteşem konseri ile unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, bu yılki etkinliklerle Antalyalılara unutamayacakları bir Ramazan ayı yaşattı. Ramazan ayı boyunca her akşam Karaalioğlu Parkı’nda yapılan etkinlikler binlerce vatandaşı misafir etti. Ramazan Bayramı’nı da birbirinden güzel etkinlik ve konserlerle süsleyen Büyükşehir Belediyesi Antalyalılardan tam not aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ‘Nerede o Eski Bayramlar’ sloganıyla hazırladığı bayram programının üçüncü gününde ünlü sanatçı Berkay sahne aldı. Karaalioğlu parkını dolduran Antalyalılar muhteşem bir konserle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR
Büyüleyici bir performans sergileyen Berkay, sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş Berkay’ın her parçasına hep bir ağızdan eşlik etti. Bir ara sahne önüne inip hayranları ile bir araya gelen Berkay, hayranları tarafından sevgi seli ile karşılandı. Berkay, Antalya’da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, ‘Beni burada sizlerle buluşturduğu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e çok teşekkür ediyorum. Başkan Türel, inşallah seneye de bizleri bir araya getirir’ şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle