Hoşgeldiniz  

Benay ve Taygun Avrupa ikincisi

Semih Köken | 25 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Benay ve Taygun Avrupa ikincisi

PORTEKİZ’in Gaia kentinde düzenlenen ‘Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda Taygun Arı ve Benay Balcı çiftlerde Avrupa ikincisi oldu.

‘Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda çiftler kategorisinde ikinci olan Taygun Arı ve Benay Balcı Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Önder Yurdakul, Taygun Arı ve Benay Balcı’nın Avrupa ikinciliğinin yanı sıra grup maçlarında ise Avrupa üçüncüsü olduğunu söyledi.

Burhanettin Hacıcaferoğlu da son yıllarda engelli sporcuların branşlarında önemli başarılar kazandığını belirtti. Hacıcaferoğlu, “Aileleri tarafından evlerinden dışarıya dahi çıkarılmayan engellilere birçok branşta spor yapma imkanı sunuyoruz. Çoğu engelli Türkiye’yi temsil eder hale geldi. Engelli çocuklarımız sporla birlikte sosyal hayata da atılıyor. Okullarına devam edip, eğitimlerini tamamlıyor” dedi. Burhanettin Hacıcaferoğlu Taygun Arı ve Benay Balcı’yı tebrik etti.

 

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle