Hoşgeldiniz  

BEM-BİR-SEN darbe girişimini protesto etti

Semih Köken | 20 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

BEM-BİR-SEN darbe girişimini protesto etti

BELEDİYE ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) Antalya Şubesi üyeleri, darbe girişimini basın açıklamasıyla protesto etti.
BELEDIYE VE OZEL IDARE CALISANLARI SENDIKASI (BEM-BIR-SEN) ANTALYA SUBESI UYELERI, DARBE GIRISIMINI BASIN ACIKLAMASIYLA PROTESTO ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
BEM-BİR-SEN Antalya Şubesi üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak darbe girişimini protesto etti. BEM-BİR-SEN Antalya Şube Başkanı Adem Deveci, yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’nin son yıllarda her alanda büyük atılım içinde olduğunu ifade ederek, darbe yapmak isteyenlerin bu gelişmişliği önlemeye çalıştığını dile getirdi. Darbecilerin milletin malı olan silahları halka karşı kullandığını kaydeden Deveci, “Bu kalleşler millete silah sıkmak istemeyen askerleri başından vurarak şehit etmişlerdir. Devlet kurumlarını bombalamışlardır. Başkomutan olan Cumhurbaşkanına suikast tertip etmekte tereddüt etmemiştir” diye konuştu.

SAĞDUYUYA DAVET

Her türlü oyuna karşı milleti sağduyuya davet eden Deveci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“BEM-BİR-SEN olarak insan haysiyet, onur ve şerefine, milletin kaderine ve iradesine yönelmiş her darbe, terör ve kalkışmayı tanımadığımızı, lanetlediğimizi ilan ediyoruz. Sürecin takipçisi olacağımızı, istiklalimiz, namusumuz, şerefimiz için meydanlarda, milli irade nöbetinde kalacağımızı beyan ederiz.”

BELEDIYE VE OZEL IDARE CALISANLARI SENDIKASI (BEM-BIR-SEN) ANTALYA SUBESI UYELERI, DARBE GIRISIMINI BASIN ACIKLAMASIYLA PROTESTO ETTI. (ADEM DEVECI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle