Hoşgeldiniz  

Belediyeden Yeni Dersliklere yardım

SEMİH KÖKEN | 03 Mart 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nin ilçedeki okullara yönelik yürüttüğü yardımlar devam ederken Aslanbucak Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim okulunun yeni açılan dersliklerine 17 Adet Diz Üstü Bilgisayar ve 17 Adet Projeksiyon cihazı hediye etti.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere okulların birçok ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, 5’inci sınıf öğrencilerine dizüstü bilgisayarı ve tablet bilgisayar, projeksiyon cihazı, masa üstü bilgisayarı, yazıcı, klima ve fotokopi makinesi gibi çeşitli yardımlarda bulunduklarını hatırlattı. Aslanbucak Eğitim veren Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim okuluna 17 adet bilgisayar ve 17adet projeksiyon cihazı yardımında bulunduklarını anlatan Başkan Gül, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her konuda yardımcı olmayı kendimize bir görev olarak görüyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Dedi
Okulların ihtiyacını karşılayan Kemer belediyesine v e Başkana teşekkür eden Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim okulu Okul Aile birliği Başkanı Adnan Çeliker: Bu duyarlı ve örnek davranışları için okullarımıza yardım eden Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ü kutluyorum. Bu tür yardımları yaparak Eğitim ve öğretime çok büyük ve olumlu katkılar sağlıyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle