Hoşgeldiniz  

BELEDİYEDEN ÖĞRETMENLERE YEMEK

Semih Köken | 27 Kasım 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Öğretmenler Bir Kez Daha Kemer Belediyesinin Katkıları İle Güzel Bir Gece Yaşadılar

Öğretmenler ve aileleri salona girişte karanfillerle karşılandı.

Kemer Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Öğretmenler günü için hazırlanan programda, Kemer ve mahallelerde Eğitim veren okul öğretmenlerine unutamayacakları bir gün daha yaşatıldı. Türk Halk müziği sanatçısı Hüseyin Kağıt konseri ve saz ekibinin çaldığı Müzik eşliğinde dans ve oyun havaları ile devam ederken öğretmenler ve aileleri güzel geceye ayrı bir renk kattılar.
Daima Biz Otel Konferans Salonunda gerçekleşen geceye, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer eski Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri, Semih Top ve Recep Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler ve aileleri katıldı. 
İlçede göreve yeni başlayan Öğretmenlere ve ilçede eğitim veren okul kurum ve kuruluşlara Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin ,Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri, Semih Top ve Recep Yılmaz, plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Saygı duruşu istiklal marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere programa katılan bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak kendileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana eğitime 6 milyon yardım yaptığının altını çizdi. Okullarımız görünümü ve değişen oturma grupları ile bir kolej havasında olduğunu her yıl öğrencilere Tablet Bilgisayar dağıttığını da söyleyen başkan Gül, bu yıl 800 öğrencimize tablet bilgisayar dağıtacağız. Bu anlamlı gününüzü canı gönülden kutluyorum. Dedi 
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ise bu günün kendisi için çok önemli bir gün olduğunu söyledi. Bir eğitimci torunu bir eğitimci eşi olmaktan çok mutluyum dedi. Geçmişteki anılarını da anlatan Feslihan bugün ayrı bir duygu içerisinde olduğunu söyledi. Eğitim camiasına çok önem veren ve çok yardım yapan Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ve ekibini kutladığını da sözlerine eklemeyi ihmal etmedi. 24 Kasım öğretmen gününüz kutlu olsun. Dedi 
Gece, Türk Halk müziği sanatçısı Hüseyin Kağıt konseri ve saz ekibinin çaldığı Müzik eşliğinde dans ve oyun havaları ile devam ederken öğretmenler ve aileleri piste izdiham yarattılar. Geceye yaklaşık 2 Bin kişi katılırken Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketi geceye katılan Öğretmen ve ailelerine verildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle