Hoşgeldiniz  

Belediyeden Asfalt Çalışması Aralıksız Devam Ediyor

Semih Köken | 17 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Belediyeden Asfalt Çalışması Aralıksız Devam Ediyor

Kemer Belediyesi Yol, Kaldırım, Yağmur Suyu gideri ve ışıklandırma ile Kemer’e ayrı bir imaj kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kemer belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarında Karayer Caddesi (Maliye önü) Kemal Sunal Caddesi (Adliye önü) yapılan çalışmalarla tamamlanarak, yol, kaldırım ve ışıklandırması ile vatandaşlardan tam not aldı.
Asfalt çalışmasında (Salı Pazarı) nedeniyle yarım kalan Deniz Caddesinde de yol çalışması başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ve Fen İşleri Müdürü Ümit S. Çelik’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Vekili Semih Top yaptığı açıklamada; “Belediye olarak yol kaldırım ve ışıklandırma çalışmalılarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kemal Sunal Caddesi ve Karayer caddesindeki çalışmalarımızı tamamladık. Burada yaptığımız çalışmalarla Turizm ilçesi Kemer’imize güzel bir görüntü kazandırdık. Her geçen gün Kemer markasını yaptığımız çalışmalarla görünümü ile daha yükseltiyoruz. Yapılan bu çalışmalarımızın Kemer’e ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle