Hoşgeldiniz  

Beldibi Ortaokul Öğrencilerinin Bisiklet Sevinci

Semih Köken | 03 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Beldibi Ortaokul Öğrencilerinin Bisiklet Sevinci

Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “2. Bisiklet Dağıtımı” Göynük Mahallesine bağlı Beldibi’nde de devam etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 20  öğrenciye bisiklet hediye etti.
Beldibi Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları  Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri Semih Top,  Sedat Akan, Cumali Afşin,  Ahmet Ali Güven, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Gül,  Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “2. Bisiklet Dağıtımı” devam ediyoruz Okullarımıza bisiklet dağıtmakla kalmıyoruz “Geçen yıl baktığımız zaman sadece okullarımızın boya, badana ve çocuklarımıza almış olduğumuz ihtiyaçları ve vermiş olduğumuz desteklerde harcamış olduğumuz para Takdir edilmektedir. “geleceğe, çocuklarımıza ve insana yatırım yapıyoruz” Çünkü onlar bizim geleceklerimiz. Turizme de değinen Başkan Gül, 2017 turizminin iyi geçeceğini ve Kemer Belediyesi tarafından Beldibine yatırımların başladığını ve şimdiye kadar 2 belediyeye bağlı olarak (Konyaaltı ve Göynük Belediyesi)  kaderine terk edilen Beldibine hiçbir çivi çakılmadığını gelirleri bu iki belediye tarafından kullanılarak yatırımsız bir turizm beldesi olarak kalmıştır. Bize devir olduktan sonra imar kirliliğini hallederek yakın zamanda çıkacak imarla da Beldibi’ne yatırımlarımız devam edecektir. Dedi

Bu gün burada 20 öğrencimize bisiklet dağıtıyoruz, Beldibinde yolların yapılacağını ve çocukların daha sağlıklı bir şekilde bisikletlerine binebilmeleri için yapılan yollarda bisiklet yolu da yapılacağını söyleyen Başkan Gül; Beldibi benim için çok önemli benim Dedem de Beldibi halkından onun için Beldibi benim için ayrı bir yeri var. Beldibi deki temizliğe vurgu yapan Başkan Gül; burada yaptığımız çalışmalarla da güzel bir Beldibi yaratacağız. Hepinize hediye ettiğimiz bisikletler hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde binmenizi temenni ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle