Hoşgeldiniz  

Bayramda Trafikte Sıkı Denetim

SEMİH KÖKEN | 02 Ekim 2014 | Gündem A- A+

Kurban Bayramı’nda kent merkezi ve ilçelerde 800 polisin 115 ekiple görev yapacağını belirten Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Cem Gencer, ekiplerin motorize, yaya ve devriye olarak görev yapacaklarını söyledi. Trafiğin helikopterle havadan takip edileceğini hatırlatan Müdür Gencer, “İçerisinde rütbeli polislerin olacağı helikopter, güzergahları havadan kontrol edecek. Böylece, yoğunluk olan yerlere anında müdahale edilecek” dedi.

Hareketli ve sabit radarların kentin çeşitli noktalarında görev yapacaklarına vurgu yapan Cem Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Geçen yıl Antalya’da çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Bu yıl kazaları minimuma düşürmek için her türlü önlemi alıyoruz. Hatta kavşaklarda görev yapacak olan sivillerimiz tarafından Seçici Göz Kontrolü ile araç kullanırken sigara içen, hatalı sollayan, emniyet kemeri takmayan, cep telefonu ile konuşan sürücülere gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Şehir içi ana arterlerde sürücüler 70 KM’yi, ara arterlerde ise 50 KM’yi geçemeyecek. Amacımız insanların tatillerini zehir etmek değil, can kayıplarını önlemek” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle