Hoşgeldiniz  

Baykal, Kaş ve Demre’de

Semih Köken | 29 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Baykal, Kaş ve Demre’de

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya’nın Kaş ve Demre ilçelerini ziyaret etti. Baykal, Kaş’a bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde vatandaşlara hitap etti.

Deniz Baykal, Çanakkale’de katıldığı CHP’nin Adalet Kurultayı sonrası, Fethiye üzerinden önce Kaş İlçesi’ne geldi. Kaş’ta, Yeşilköy Mahallesi’nde kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap eden Baykal, “Çanakkale’den Adalet Kurultayı’nda buraya geldim. CHP, Ankara’dan İstanbul’a yaptığı Adalet Yürüyüşü ile Türkiye’de adalet arayanları bir araya getirdi. Bu yürüyüşün ardından Çanakkale’de gerçekleştirilen Adalet Kurultayı da Türkiye’de sorunlardan, adaletsiz uygulamalardan bunalanların, adalet arayanları bir araya getirdi. Bu iki hareket, 16 Nisan’dan sonra bu ülkedeki karmaşaya, yolsuzluğa dur diyen muhalefeti bir araya getirdi” dedi.

Baykal, ardından Kalkan’da yaşamını yitiren CHP’nin önder isimlerinden Kemal Akın’ın cenaze törenine katıldı. CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Ünal’ın da kayınbiraderi olan Akın’ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Ardından Demre’ye geçen Baykal; burada CHP eski Antalya Milletvekili Hasan Ünal tarafından inşaatı üstlenilen Demre Meslek Yüksek Okulu’nda incelemeler yaptı. Byakal, “Tükiye’nin ihtiyacı bu işte. Türkiye’ye eğitim gerek. Çağdaş egitimin yapılacağı okullar gerek. Bu okulları devletin yetmediği yerde yapacak, kardeşimiz, dostumuz Hasan Ünal gibi hayırseverler gerek. Hasan Ünal, kendisinin doğduğu topraklara bu güzel hizmeti yapıyor. Diğer eğitim dostlarına örnek oluyor” diye konuştu.

CHP eski Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk ve Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner ile partililerin eşlik ettiği Baykal, daha sonra hasta ve taziye ziyaretleri yaptı.

FOTOĞRAFLI
DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Demre – DEMRE
Foto 1 indir

CHP ESKI GENEL BASKANI VE ANTALYA MILLETVEKILI DENIZ BAYKAL, DEMRE MESLEK YUKSEK OKULU'NDA INCELEMELER YAPTI.(FOTO:DEMRE-DHA)
indir

Foto 2 indir

CHP ESKI GENEL BASKANI VE ANTALYA MILLETVEKILI DENIZ BAYKAL, DEMRE MESLEK YUKSEK OKULU'NDA INCELEMELER YAPTI.(FOTO:DEMRE-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle