Hoşgeldiniz  

Bayan Futbol Takımı, Deplasman Maçına Hazırlanıyor

Semih Köken | 03 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Bayan Futbol Takımı, Deplasman Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3 Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kemer Belediye Spor Bayanlar Futbol Takımı, lider Fomget Gençlik Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Bu hafta sonu deplasmanda Liderin konuğu olacak Kemer Belediye Spor geçtiğimiz hafta kendi evinde Çankaya Gençlik Sporu farklı mağlup ederek Lider Ankara takımı Fomget Gençlik spor maçından da mutlak puanla dönmek istiyor.
Bayanlar Futbol Takımı Antrenörü Ayhan Süel, “Son haftalarda içerde ve deplasmanda aldığımız galibiyetlerle ligde orta sıralarda olma mücadelesi veriyoruz. Fatma hocamız tarafından gençlere örnek olacak şekilde kurduğumuz takımı fiziksel ve teknik açından güçlendirip oynayacağımız maçlardan galip gelmeyi amaçlıyoruz. Ligde 6 puanla 5. sırada bulunan Kemer Belediye Spor Bayanlar Spor Kulübü olarak namağlup ve Lider Ankara Fomget Gençlik Spor, deplasmanından puan ve puanlarla ayrılarak ligde başarıya ulaşmak istiyoruz. Eksiklerimiz çok ileri ki yıllarda bunları giderip takımı bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Şu an genel itibariyle takım olarak antrenmanlara aralıksız devam ediyoruz.” dedi.
Ayhan Süel, çok zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ve maçtan galip ayrılmak için takımın elinden gelen her şeyi yapacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle