Hoşgeldiniz  

Başsavcı Tokalı’ya veda yemeği

SEMİH KÖKEN | 23 Şubat 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

Kemer’de 1 buçuk yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı tayininin Kilis’e çıkmasından dolayı Kemer Limak Limra Otelde düzenlenen veda yemeğinde tüm adliye personeli ve Kemer Barosu temsilcileri bir araya geldi. Yemeğe, Antalya Vali Yardımcısı Bayramali Köse, Kemer Kaymakamı vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Kemer’e yeni atanan Başsavcı Kürşat Kaan Doğan, hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Savcısı Önder Şeker; “Tüm mesai arkadaşlarım adına yeni görevinde Sayın Başsavcı İbrahim Tokalı’ya başarılar dilerim” dedi

Tokalı ise yaptığı konuşmada; “Bir beraberliği noktalamak, ister istemez burukluk yaratıyor ve aşırı bir duygu yükü içerisindeyim. Ancak her ayrılık bir başlangıçtır. Buradan önceki yerim olan Turgutlu’dan ayrılmasaydım sizleri tanıyamayacaktım. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Buradan Kemer Adliyesinin görünmez kahramanları personelimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Değerli Hakim ve savcılarımızla da uyum içinde çalıştık, hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Önder Şeker, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Tokalı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür hediyesi verirken, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yasin Berçin’de, Tokayı’ya birer buket çiçek takdim ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle