Hoşgeldiniz  

Başkasına Ait Banka Ve Kredi Kartını Kullanarak Menfaat Temin Eden 2 Şahıs Tutuklandı

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Bir Avusturya vatandaşı, Kundu Oteller Bölgesinde bulunan bir bankaya ait bankamatikten para çekmeye çalıştığı sırada, yanına gelen bir şahsın kendisine yardımcı olmak bahanesiyle bankamatik kart şifresini öğrendikten sonra,bankamatik kartını alarak kendisine iade etmeden siyah renkli motosiklette bulunan 1 şahıs ile birlikte kaçtığını, bankamatik kartının kontrolünü yaptırdığında 400 EURO paranın çekildiğini tespit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce, başkasına ait banka ve kredi kartını kullanarak menfaat temin eden şüpheli şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;

Müştekinin kartını elde ederek parasını çeken şüpheli şahsın H.C. olduğu tespit edilerek yakalanmıştır. H.C. ile yanında bulunan K.G. isimli şahıslar müşteki tarafından teşhis edilmiştir.Şüpheli K.G., H.C. ile birlikte 20.07.2015 günü aynı şekilde birden fazla bankaya ait ATM cihazlarının önünde para çekmek üzere müşterilerin gelmesini beklerken görevlilerimiz tarafından yakalanmışlardır.Yakalanan şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç elde etme girişimlerini engellemek için Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar etkin ve kararlı bir şekilde sürdürülecektir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle