Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal’dan Uzakdoğu’ya tatil daveti

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Uysal’dan Uzakdoğu’ya tatil daveti

ENDONEZYA merkezli Net Mediatama televizyonuna röportaj veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Uzakdoğu ülke vatandaşlarını Antalya’da tatil yapmaya davet etti.

ENDONEZYA MERKEZLI NET MEDIATAMA TELEVIZYONUNA ROPORTAJ VEREN MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, UZAKDOGU ULKE VATANDASLARINI ANTALYA'DA TATIL YAPMAYA DAVET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Çin, Japonya, Güney Kore dahil tüm Uzakdoğu’ya yayın yapan Endonezya’nın başkenti Cakarta merkezli Net Mediatama televizyonunun program yapımcısı ve Türkiye muhabiri Elisa Oktaviana Avcı’yı konuk etti. Başkan Uysal, Elisa Oktaviana Avcı’ya, her çarşamba günü gerçekleştirdiği randevusuz görüşme programında röportaj verdi.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI VE TURUNÇ MASA’YI SORDU

Turizmci Murat Avcı ile evlendikten sonra Antalya’ya yerleşen Elisa Oktaviana Avcı, Muratpaşa yaşayanı olarak belediyenin çalışmalarını takdirle takip ettiği söyledi. Elisa Oktaviana Avcı, Başkan Uysal’la röportaj yapan Avcı, belediye çalışmaları, Turunç Masa ve kentin turizm potansiyeline ilişkin sorular yöneltti.

TÜM UZAKDOĞU’DA İZLENECEK

Antalya’nın ve Muratpaşa’nın uluslararası platformda tanıtımının önemine değinen Başkan Uysal, tüm Uzakdoğu ülkelerinde izlenen televizyon kanalına, belediye çalışmaları ve Turunç Masa hakkında bilgiler verdi. Başkan Uysal; “Tarihte bölgemiz; çok farklı kültürlerin barış içinde, bir arada yaşadığı yer anlamına gelen Pamfilya adı ile anılıyor. Biz Muratpaşa’da tam olarak Pamfilya’yız. Tüm dünya uluslarını, kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. Uzakdoğu ülke insanlarını Antalya’da tatil yapmaya davet ediyoruz” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle