Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal, dernek başkanlarını kabul etti

Semih Köken | 13 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Uysal, dernek başkanlarını kabul etti

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bacalan ile Antalya Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Hıdır Turan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bacalan, Antalya Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Hıdır Turan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Dernek Başkanı Bacalan, ziyarette Başkan Uysal’a geçen yıl nisan ayında hizmete açılan Kerkük-Türkmen Kültür Parkı nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Bacalan, Türk turizminin amiral gemisi olarak nitelendirilen ve yıl dünyanın farklı noktalarından milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalya’da, açılan parkla Kerkük Türkmenlerinin sesi olduğu için Başkan Uysal’ı kutladı. Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretin anısına Başkan Uysal’a plaket takdim etti.

Başkan Uysal daha sonra Antalya Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Turan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Uysal, kent yönetiminde ortak aklın hayata geçirilmesi için azami çabayı ortaya koyduklarını belirterek, “Bu amaçla Doğuyaka Mahallesi’nde temelini attığımız Avrupa’nın en büyük dernekler yerleşkesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle