Hoşgeldiniz  

Başkan Tütüncü’den 2019 çağrısı

Semih Köken | 24 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Tütüncü’den 2019 çağrısı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Danışma Meclis toplantısında belediye hizmetlerini anlatarak, “2017 yılı en başarılı dönemdi. Gelecek seçimlerde başarıyı yükseltmek için özverili ve dikkatli çalışmalıyız” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen danışma meclisi toplantısına katıldı. Başkan Tütüncü, 2017 yılının değerlendirmesini yaparak, bu yılın Kepez’in en başarılı dönemi olduğunu açıkladı. 2017 yılı hizmetlerini aktaran Başkan Hakan Tütüncü, gelecek seçimlerde başarıyı yükseltmek için bilinçli, özverili ve dikkatli çalışılmasını istedi.

‘KEPEZ KIYAS GÖTÜRMEZ’

Geçen yıl 14 projenin temelini attıklarını ve küçükler hariç 22 açılış gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Hakan Tütüncü, vaatlerinin hepsini gerçekleştirirken 30 milyon lira da bütçe fazlası verdiklerini söyledi. Buna ek olarak Dokuma Fabrikası’nın tapusu için bir kalemde 15 milyon TL harcadıklarını belirten Tütüncü, göreve geldikleri 2009 yılındaki Kepez ilçesinin, şimdiki Kepezle kıyas götüremeyeceğinin altını çizdi.

‘İMAR SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTU’

Yeşilırmak Caddesi’nin doğusunda kalan ticari alanlar hariç, Sütçüler Mahallesi’nin bir bölümünü kapsayan Vakıf arazisi sorununu çözdüklerini kaydeden Hakan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi’ndeki örnek kentsel dönüşüm çalışmasında inşaatların başladığını ve 5 mahallede yeni kentsel dönüşüm planlamasının bitmek üzere olduğunu söyledi. Başkan Tütüncü, Fevzi Çakmak Mahallesi’nin 30 yılık tapu sorunu ile Akdeniz Sanayi Sitesi’nin genişleme sorununu çözüme kavuşturduklarını belirtti.

‘KEPEZ’İN CİDDİ SORUNU KALMADI’

Bu seçimlerin geçen seçimlere nazaran çok daha önemli olduğunu vurgulayan ve Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Tütüncü, Büyükşehir Belediye seçimlerinin iyi geçmesi açısından Kepez’de önemli bir başarıyı yakalamak zorunda olduklarını vurguladı. Belediye çalışmaları noktasında çok ciddi sıkıntıları kalmadığını aktaran Hakan Tütüncü, “Birkaç bölgede spesifik sorunlarımız var. Onları da sürekli istişare ederek çözümü için çalışıyoruz. Atılması gereken adımları en iyi şekilde atmaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN TAŞ’TAN DOKUMA TEŞEKKÜRÜ

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş da teşkilattaki yenilikleri anlattı. Başkan Taş, Dokuma’nın halka kazandırılması noktasında Kepez Belediyesi’nin çok önemli bir başarı kaydettiğini vurguladı. Başkan Taş, Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi’nin 26 Ocak Cuma günü yapılacak resmi açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılacağını belirten Taş, teşkilat üyelerini de açılışa davet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle