Hoşgeldiniz  

Başkan Tütüncü, taksicilerle buluştu

Semih Köken | 17 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Tütüncü, taksicilerle buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taksici esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi, isteklerini dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi taksi durağı esnafının kahvaltılı sohbet davetine katıldı. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın da yer aldığı buluşmada taksicilerin elini tek tek sıkan Başkan Tütüncü, taleplerini dinledi. Mehmet Ali Alkan ve Adlıhan Dere, Belediye Başkanı Tütüncü’nün her zaman esnafın işlerini kolaylaştıran hizmetler ürettiğini söyleyerek teşekkür etti.

NASREDDİN HOCA’DAN ÖRNEK

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, güneşten korunmak için durağa pergole yapılması talebini dile getirdi. Bu isteğe Tütüncü, Nasreddin Hoca fıkrasıyla cevap verdi. Tütüncü, “Nasreddin Hoca 100 altın için dua etmiş. Allah’ım 100 altın ver, 99 tane olursa kabul etmem dermiş. Bunu duyan bir hemşehrisi 99 altın koyduğu keseyi çıktığı ağaçtan hocanın kucağına bırakmış. Keseyi alıp 99 altını sayan Hoca, ‘Allah’ım 99 altını veren 100 altını da verir demiş’ ve keseyi cebine koymuş” dedi.

“VAKTİMİZİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Esnaf buluşmalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Hakan Tütüncü, esnafın çalışma ortamlarını daha iyiye götürmeyi öncelikli görev olarak kabullendiklerini söyledi. Bugüne kadar ilçede 31 taksi durağı hediye ettiklerini hatırlatan Tütüncü, “Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Bu yolculuğumuzu bu şekilde sürdüreceğiz. Kum saatinin çalıştığının hepimiz farkındayız. Saat çalışırken yapılması gereken, daha çok insana yararlı olmaktır. Vaktimizi en iyi şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

KEPEZ BELEDIYE BASKANI HAKAN TUTUNCU, TAKSICI ESNAFIYLA KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDI, ISTEKLERINI DINLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEPEZ BELEDIYE BASKANI HAKAN TUTUNCU, TAKSICI ESNAFIYLA KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDI, ISTEKLERINI DINLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle