Hoşgeldiniz  

Başkan Türel’in 23 Nisan mesajı‏

SEMİH KÖKEN | 23 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasının 95. Yılı vesilesiyle  o günün çok zor şartlarında Ankara’da milli iradeye sahip çıkarak Kurtuluş Savaşı’mızı  başlatan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Antalya mebusları Hamdullah Suphi, Rasih Kaplan, Halil İbrahim, Ali Vefa, Hasan Sürenkök, Mustafa Ebrişimoğlu Beyler gibi arkadaşlarını ve 1920’den bu yana

Türkiye’de demokrasi ve milli irade mücadelesi vermiş olan bütün siyaset adamlarımızı şükranla yad ediyorum.

Çocuklarımızın kendilerine ithaf edilen bayramını kutluyor, bütün çocuklarımıza sevgilerimi sunuyorum. Antalya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı artık dünya çapında bir organizasyonla, dünyanın her yerinden çocukları misafir ederek kutlamakta, dünyada barış ve kardeşliğe dünya çocuklarını bir araya getirerek en güzel şekilde katkı yapmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın bütün çocuklarına anne ve baba şefkatiyle hizmet etmek, güzel çocuklarımıza daha güzel bir Antalya emanet etmek, daha güzel yarınlar temin edebilmek gayretindedir. Bunun için kreşlerimizle, sağlık merkezlerimizle, çocuk tiyatrolarımızla, oyun sahalarımızla, okullarımıza desteklerimizle çocuklarımıza hizmet ederken, yatırımlarımızla Antalya’yı çocuklarımızın geleceği için hazırlıyoruz.

Bu vesileyle gelecek yıl Çocuk ve Çiçek temalı EXPO organizasyonunda çok daha büyük bir kutlamayla Antalya’nın dünya çocuklarının başkenti olacağını da hatırlatmak istiyorum. Gelecek yıl 23 Nisan’da, yollarıyla, kavşaklarıyla, parklarıyla, dünyanın en güzel bahçeleriyle, güzel park ve oyun alanlarıyla çok daha güzel bir Antalya’da, Antalya’nın çocukları, bütün Türkiye’den ve dünyadan çocuklarla gururla buluşacak. Bu heyecanla bütün çocuklarımıza güzel bayramlar ve iyi bir gelecek temenni ediyorum.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle