Hoşgeldiniz  

Başkan Türel’in 19 Mayıs Mesajı

SEMİH KÖKEN | 19 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 96’ncı yıldönümünde büyük  bir onur yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı;

Sevgili Gençler,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 96’ncı yıldönümünde büyük  bir onur yaşıyoruz.

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesi’nin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan en önemli adımdır. Ve bu önemli gün Atatürk’ün gençlere armağanıdır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı, büyük ve güçlü Türkiye’nin mimarları olarak olacak gençlerimize gereken önemi veriyor, her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeye çalışıyoruz. 2023 ve 2071 hedeflerine gençlerimiz ile ulaşacağımızı biliyoruz.

Bugün Antalyamızı bir şantiye alanına dönüştüren yatırımlarımız, herkes için, özellikle gençlerimiz için. Onlara daha güzel bir Antalya, daha güzel bir Türkiye ve dünya bırakmak için çalışıyoruz. Boğaçayı,  Konyaaltı Sahili, Kruvaziyer Limanı gibi vizyon projelerimiz özellikle gençlerimize iş olacak aş olacak. Onlara istihdam sağlayacak. Bu yatırımlar sayesinde  daha emin adımlar ile yürüyecekler.

Her hafta okul ziyaretleri gerçekleştiriyor ve lise öğrencilerimizle buluşuyoruz. Sohbet ediyor, dertleşiyoruz. Türkiye’de ilk olan Okullar Ligi ile gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Yine bir ilk olarak başarılı öğrencilerimizi motive etmek amacıyla okul birincilerimizi başarılarından dolayı ödüllendiriyor, aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otellerde tatile gönderiyoruz.

Gençler bizim geleceğimiz, gençler bizim güvencemiz. Gün gelecek bizim oturduğumuz koltuklar onların olacak.

Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü Türkiye’nin geleceği gençlerimizin ellerinde şekillenecek. Bu nedenle ülkemizin tarihsel süreçte elde ettiği tüm kazanımlara sahip çıkmalıyız. Tarihine sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, okuyan bir genç neslin istikrarı ve demokrasiyi koruyacağından şüphe duymuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimiz başta olmak üzere Türk Milleti’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, istiklal mücadelesi kahramanlarımızı da minnetle anıyorum.

Sevgi ve saygılarımla,


Menderes Türel
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle