Hoşgeldiniz  

Başkan Türel: Zafer Bayramı’nı buruk kutluyoruz

Semih Köken | 30 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Türel: Zafer Bayramı’nı buruk kutluyoruz

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, darbe girişimi ve sonrasında yaşanan terör olayları nedeniyle büyük zaferi buruk kutladıklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yayımladığı mesajda, 1922’de Büyük Taarruza kumandanlık eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte canlarını vatana siper eden tüm kahramanları, 15 Temmuz gecesinde ve terör olaylarında vatan için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen bütün şehitleri minnetle andıklarını kaydetti.

Türk milletinin 94 yıl önce istiklal ve istikbal için verdiği mücadele ve sahip olduğu milli mücadele ruhunun aynı inanç, iman ve azimle bugün de sürdüğüne işaret eden Başkan Türel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hedefimiz, barış ve kardeşlik içerisinde, demokrasi ve kalkınma yolunda daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemektir. Artık devleti ve milletiyle tek vücut olmuş Türkiye’nin muasır medeniyet yolunda daha büyük hedeflere yürüyeceğinden en küçük bir şüphe yoktur. Kurtuluş Savaşı’nda iki binden fazla şehit vermiş olan Antalya’da, 30 Ağustos’un hatırasına ve Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinin anlamına tam olarak sahip çıkarak daha büyük hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz. Bu inançla Türk milletinin ve bütün Antalya’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle