Hoşgeldiniz  

Başkan Türel Korkuteli’nde çalışmaları denetledi

Semih Köken | 16 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Türel Korkuteli’nde çalışmaları denetledi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ilçesinde Mehmet Akif Ersoy ve Atatürk caddesinde devam eden asfalt ve altyapı çalışmalarını denetledi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçelerdeki asfalt seferberliği devam ediyor. Başkan Menderes Türel de zaman zaman çalışmaları yerinde inceliyor. Türel, Korkuteli’nde ulaşım açısından büyük önem taşıyan ve yapımı tamamlanan Hükümet Caddesi, Eski Hastane Caddesi, Alaaddin Keykubat Caddesi ile yapımı devam eden Atatürk ve Mehmet Akif caddelerinde asfalt ve altyapı çalışmalarını denetledi.

 

RAHAT ULAŞIM

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Yazıcıoğlu, İsa Akdemir ve diğer bürokratlar inceleme sırasında hazır bulundu. Başkan Türel, çalışmalar hakkında bürokratlardan bilgi aldı. Göreve geldiği günden bu yana Korkuteli merkez ve köylerine 50 km sıcak asfalt, 250 km sathi asfalt yaptıklarını beliren Başkan Türel, asfalt hizmeti ile köylerden Korkuteli’ne ve Antalya’ya daha rahat ve konforlu ulaşım sağladıklarını söyledi.

 

İLÇENİN İMAJINI DEĞİŞTİRİYORUZ

 

Başkan Türel, vatandaşa hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, Korkuteli’ne bu yıl yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Bu yıl 6 km sıcak asfalt, 60 km sathi kaplama yapacaklarını belirten Başkan Menderes Türel, “Hükümet, Hastane ve Alaaddin Keykubat caddelerindeki çalışmalarda 8 bin 791 ton asfalt kullanıldı. Mehmet Akif Ersoy ve Atatürk Caddesi’nde 2 bin 340 metrelik asfalt çalışmalarına başladık. Bununla birlikte yağmur suyu, içme suyu, altyapı çalışmaları da birlikte yapılacak. Çalışma kapsamında peyzaj, kaldırım, aydınlatma ile trafik işaretlemeleri de tamamlanacak. Son etapta İstiklal Caddesi’nin 1460 metre altyapı ve asfalt çalışmalarını yaparak Korkuteli’nin imajını değiştiriyoruz” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle