Hoşgeldiniz  

Başkan Türel İftarını Manavgatlılarla Açtı

Semih Köken | 04 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Türel İftarını Manavgatlılarla Açtı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 yılda Manavgat’a 381 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Daha çok yapacak işimiz var, yeni projelerimiz var.” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Hisar Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde iftar düzenledi. İftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarın ardından Manavgatlılara seslenen Türel, oruç tutabilen ve tutanlar gibi tutamayanların veya tutmayanların olabileceğini, fakat herkesin ramazanın uhreviyatından nasibini aldığını kaydetti. Türel, “Bir tövbe ayı, hoşgörü ve sevgi zamanı olan cennetin kapılarının açıldığı ay olan ramazan ayı, herkes için, bütün insanlık için mübarektir.” dedi.

Manavgat’ta yükselen Türkbeleni projesi ve yapımı devam eden kavşak çalışmalarına değinen Türel, şu bilgileri verdi:

“Bu mübarek günlerde Manavgatlılara vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmanın huzuru içerisinde sizlerin karşısındayım. Manavgat’la ilgili vermiş olduğumuz taahhütleri şöyle bir düşündüğünüzde işte Türkbeleni projesi. Artık maşallah temeller yükselmeye başladı. Allah nasip ederse 2 sene sonra bu iftar soframızı Türkbeleni’nde yine sizlerle birlikte kuralım. 3 yılda Manavgat’a 381 milyon liralık yatırım yaptık. Daha çok yapacak işimiz var, yeni projelerimiz var. Arıtma tesislerimizi, altyapı tesislerimizi bitirdik. Biz bu mübarek ayda sağ elin verdiğini sol el görmeden tamamlamaya çalışıyoruz. O yüzden sosyal kartlarımızda artık sayı rekor düzeylere ulaştı. 3 binden 10 bine çıktı. Şimdi daha farklı sosyal projelerle ASMEK’lerimizle hizmetinizdeyiz.”

Konuşmasının sonunda şehitleri de anan Başkan Türel, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ayda rahmetin, bereketin sağanak sağanak yağdığı bugünlerde ramazan ayının feyzinden hepinizin istifade etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün böylesine güzel bir sofrayı sizlerle paylaşabildiysek bu ülke için canını veren şehitlerimiz, kanını akıtan gazilerimize ne kadar teşekkür etsek, dua etsek azdır.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle