Hoşgeldiniz  

Başkan Türel, Açılışı Yapılacak Caddeyi İnceledi

Semih Köken | 23 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Türel, Açılışı Yapılacak Caddeyi İnceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Tonguç Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Türel, yapımı tamamlanan hemzemin geçiş, kavşak ve alt yapı çalışmaları hakkında açılış öncesi son bilgileri aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla yapımı devam eden Şarampol Projesi’nin taşıt trafiği ayağını çözmek üzere Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve kavşak çalışmalarını tamamladı. Tonguç Caddesi’nin Eski Şarampol Caddesi- Şarampol Caddesi ve 620 Sokak kesişimlerindeki katlı kavşak inşaatlarında son rötuşlar yapılırken, hemzemin geçiş de sıcak asfaltla kaplandı. Yol çizgileri çekilen hemzemin geçidin aydınlatması yapıldı.
BAŞKAN TÜREL ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Genel Sekreter Birol Ekici ve ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Türel, esnafı ziyaret ederek çileli günlerin artık sona erdiğini müjdeledi. Şarampol esnafı çok zor zamanlar geçirdiklerini ama artık o günlerin geride kaldığını, yapılan çalışmalar sonunda çok rahat edeceklerini söyleyerek Başkan Türel’e teşekkür etti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇACAK
Tonguç Caddesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Kepez Arena önünde yapılacak toplu açılış töreninde hizmete açılacak. Tonguç’ta gerçekleştirilen kavşak ve hemzemin geçiş, Antalya’nın en önemli yayalaştırma projesi olan Şarampol Projesi’nin taşıt trafiğini çözecek. Burada gerçekleştirilen yağmur suyu çalışmaları ile de bölge halkının şiddetli yağışlarda korkulu rüyası haline gelen göl manzaraları ve su taşkınları tarih olacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle