Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’na protokol ziyaretleri

SEMİH KÖKEN | 08 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Topaloğlu’na protokol ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ikinci görev haftasında da yoğun tebrik ziyareti aldı. İlçe protokolü,  turizm sektörü ve sivil toplum örgütlerinden birçok ismi makamında ağırlayan Topaloğlu, tüm ziyaretçilere şükranlarını sundu.

Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ikinci görev haftasında da birçok tebrik ziyaretini kabul etti.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, G-Marina Genel Müdürü Levent Tokaç,  Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi Genel Başkanı Aziz Şahin, Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nilgün Karasoy Zeray,  Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz, Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt, Kemer Şube Başkanı Ersegün Çam, Demokratik Sol Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kubilay ve çok sayıda Kemerli vatandaş Başkan Topaloğlu’nu ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Topaloğlu, ziyaretçiler ile turizm, asayiş, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Kendisini ziyaret ederek tebriklerini ileten tüm konuklarına şükranlarını sunan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Sevgili Kemer halkımız bizi bağrına bastı,  bize güvendi ve mührü verdi. Bundan sonra sorumluluğumuz çok daha fazla. Artık Kemer’e hizmet zamanıdır. Hizmeti toplumun tamamına yayacağız” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle