Hoşgeldiniz  

Başkan Mustafa Gül, yaşanan darbe olayların ardından bir açıklama yaptı.

Semih Köken | 20 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Mustafa Gül, yaşanan darbe olayların ardından bir açıklama yaptı.

İzinli olmasına rağmen, iznini iptal ederek Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile yaptığı toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Gül; “Bu tür yasa dışı faaliyet gösteren kişi olursa gereği yapılır” Dedi
Geçtiğimiz Cuma yaşanan vahim olayları değerlendiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül “Darbe dönemleri kapanmıştır her şeyi demokratik ortamda mücadele etmek gerekir. Bunun için kardeşin kardeşe silah doğrultması çok acı vericidir” dedi.
Üç ay önce Kemer Belediyesinde bulunan bütün birimlere yazı yazarak FETO terör örgütü ile ilgili ilişkisi bulunanlar hakkında gerekli işlemlerin başlatılması talimatını verdiğini dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ” olayın bu boyutlara kadar gelmesi büyük bir afaki durum ancak bununla ilgili talimatımı verdim. Birimler içinde bu örgütle bağlantısı tespit edilen kişiler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır. Belediye olarak yasa dışı faaliyetler içerisinde olan çalışanların tespit edilmesine yönelik girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Gül; yaptıkları girişimin vatanı ve milletini seven idareci ve yöneticilerin yapması gereken bir hareket olduğunu vurguladı. ” Kemer Belediyesi olarak bütün sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu tür yasa dışı faaliyet gösteren kişi olursa gereği yapılır. Bundan sonra da bildiğimiz ve duyduğumuz bu tür oluşumlara ve destekçilerine izin vermeyeceğiz ve gerekli yerlere bilgi vereceğiz.” dedi.
Ayrıca, Kemer Belediyesi tarafından, FETÖ ile bağlantılı oldukları iddia edilen, isimleri ve çalıştıkları görevler açıklanmayan 4 belediye işçisinin iş akitleri feshedildi. 657 sayılı Kanun’a tabi çalışan iki Belediye Memuru hakkında ise Kemer Kaymakamlığına yazılı bilgilendirme yapıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle