Hoşgeldiniz  

Başkan İpkin’den Başkan Gül’e Teşekkür Ziyareti

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan İpkin’den Başkan Gül’e Teşekkür Ziyareti

Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı Hakan İpkin; Kemer’de düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonasının 6’ncı ayak yarışlarında katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı Hakan İpkin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kemer Belediyesi Personeli yarışmacı Kenan Kar’da katıldı. Yarışmada Kategori 4’te üçüncülük, Mahalli Kategoride Birincilik ve En Hızlı Pilot seçilen Kenan Kar kupalarını Başkan Gül’e hediye etti. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Antalya Motor Sporları Kulübü tarafından Kemer Belediyesinin katkıları ile Kemer’de düzenlenen şampiyonaya 11 otomobil katılmıştı.
Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı Hakan İpkin;” Antalya Kemer’de böyle bir organizasyon yaptığımız için çok mutluyum, doğasıyla, turizmiyle mükemmel olan bir ilçe, Kemer’in ünü tüm dünyaca biliniyor. Yarışın bu güzel ilçede gerçekleşmesinde bizlere verdiği büyük destekten dolayı Kemer Belediye Başkanı Sayın Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum. “ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Bu tür etkinliklerin ilçemizde yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Yarışmalar için Kemer’i tercih eden Türkiye Otomobil Sporları Federasyonuna ve Antalya Motor Sporlarına ayrıca teşekkür ederim. Dedi
Ziyarettin ardından Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı Hakan İpkin katkılarından dolayı Başkan Gül’e bir plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle