Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’ün hızına yetişilmiyor

Semih Köken | 01 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Gül’ün hızına yetişilmiyor

2 günde 10 düğün

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hafta içi olduğu gibi hafta sonu da tam mesai yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu 10’u düğün olmak üzere 15 ayrı programa katılan Başkan Gül, “Kemerliler benim patronum. Patronun çağırdığı yere giderim” dedi

Turizm sezonunun ve düğün mevsiminin açılmasıyla birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül temposunu daha da hızlandırdı. Hafta içi her gün 8-10 programa katılan Gül, hafta sonları da düğün, açılış, mevlit, spor karşılaşmaları gibi birçok etkinlikte yer alıyor. Kemerlilerin davetlerini müsait olduğu sürece geri çevirmeyen Başkan Gül, 22 Nisan Cumartesi günü bir günde 14 ayrı etkinliğe katılarak adeta bir rekor kırmıştı.

HER DAKİKASI DOLU

29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günleri de 15 ayrı programda yer alan Başkan Gül, 2 akşamda 10 ayrı düğüne konuk oldu. Bazı düğünlerde nikâh kıyan, bazı düğünlerde nikâh şahidi olan, bazılarına ise davetli olarak katılan Mustafa Gül, genç çiftlere mutluluklar diledi.  Hafta sonunda düğünlerin yanı sıra güreşleri izleyen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Mustafa Gül, günün finalini ilçenin ünlü çorbacısında yaptı.

“KEMERLİLER BENİM PATRONUM”

Bu yoğun tempo içinde ailesinden fazla Kemerlilere vakit ayırdığını ancak bundan şikâyetçi olmadığını dile getiren Başkan Gül, “Vatandaş ‘Seni ben seçtim’ diyor ve düğününde, nişanında, cenazesinde her şeyinde bizi görmek istiyor. Yeri geliyor 15 düğüne katılıyorum hafta sonu. Öyle zaman oluyor ki aynı evin içinde çocuğumla görüşemiyorum. Onun için kızıma her sabah kahvaltıyı ben yaptırırım. Yoksa başka türlü beraber olma şansımız yok. Ancak aile olarak biliyoruz ki bize bu makamı ve maaşımızı veren Kemer halkıdır. Kemer’de yaşayan herkes benim patronum. Şimdi patronun çağırdığı yere işçi gitmez mi? Bizim aile olarak mantığımız bu. Onun için makam odamın kapısı her zaman açık” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle