Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’ÜN GURUR GÜNÜ

Semih Köken | 01 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL’ÜN GURUR GÜNÜ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, oğulları İsmail Hakkı’nın liseden başarıyla mezun olmasının sevincini ve gururunu yaşadılar. TED Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde Gül ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Neşe Gül çiftinin oğlu İsmail Hakkı Gül, TED Koleji’nin lise bölümünden başarı ile mezun oldu. Kızları Lavin ile birlikte mezuniyet törenine katılan Gül çifti büyük bir sevinç ve gurur yaşadılar.

İŞTE MUTLULULUĞUN RESMİ

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

İsmail Hakkı Gül’ün mezuniyet belgesini babası Mustafa Gül verirken duygu dolu dakikalar yaşandı. Belgesini aldıktan sonra anne ve babasına sarılan İsmail, onlara üzerindeki tüm emekleri için çok teşekkür etti.

TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR
Ailecek büyük bir mutluluk yaşadıklarını kaydeden Başkan Mustafa Gül, ”Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz. Daha nice başarıları birlikte kutlamayı diliyoruz. Bize bu günleri gösteren Allahıma şükürler olsun. Rabbimiz böyle bir gururu tüm anne babalara nasip etsin inşallah. Oğluma ve tüm öğrencilere YGS sınavında ve üniversite hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle