Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e teşekkür

Semih Köken | 17 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’e teşekkür

KEMER’e bağlı Beldibi Mahallesi’nden bir grup vatandaş ile Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu yönetimi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek, mahallelerine ve okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

KEMER'E BAGLI BELDIBI MAHALLESI'NDEN BIR GRUP VATANDAS ILE BELDIBI ILKOKULU VE ORTAOKULU YONETIMI KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL'U ZIYARET EDEREK, MAHALLELERINE VE OKULLARINA YAPILAN HIZMETLERDEN DOLAYI TESEKKUR ETTI. (FOTO:KEMER-DHA)

Beldibi Ortaokulu Müdürü Erol Öztürk, Müdür Yardımcısı Neslihan Kızılkaya, anasınıfı öğretmeni Neslihan Kızılkaya, Okul Aile Birliği Başkanı Günay Çelik, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Fatma Mert ve Beldibi Mahallesi sakinlerinden oluşan grup, Kemer Belediyesi Beldibi Sorumlusu Ahmet Temiz ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.

 

Okul Müdürü Erol Öztürk, Kemer Belediyesi’nin ve Başkan Gül’ün okullarına ve eğitime çok emeği geçtiğini belirterek, “Başkanımız Mustafa Gül, sağ olsunlar okulumuzun tüm ihtiyaçlarında yardımımıza koşuyor. Kendilerine ve ekibine tüm destek ve katkıları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Beldibi Mahallesi sakinleri de Kemer Belediyesi’nin mahalleye güzel hizmetler verdiğini ve önemli yatırımlar yaptığını aktarırken, Başkan Gül’e teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’in tüm mahallelerine olduğu gibi Kemer’e de en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını kaydederek, “Bazıları anlamasa da ve bizi boş cümlelerle eleştirse de ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. Halkımızın bunu takdir etmesi bizim için çok büyük bir mutluluk ve onurdur. Beldibi Mahallemizi daha modern hale getirmek için yaptığımız yatırımlar hız kesmeden sürecek” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle