Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e asker ailesinden teşekkür ziyareti

Semih Köken | 10 Temmuz 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’e asker ailesinden teşekkür ziyareti

Antalya’nın Kemer İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün, Şırnak ziyaretinde Kemerli askeri ziyaret etmesinin ardından, asker ailesi ve nişanlısı Başkan Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz ay, Şırnak’taki askeri lojmana Kemer Belediyesi tarafından yapılan parkın açılışı için giden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün sosyal medyadaki sayfasından yayınladığı “Şırnak’tayım” mesajını gören, Kemer’de oturan Ezgi Yellice, “Başkanım benim nişanlımı da ziyaret edin. Günaydın” mesajı göndermesinin ardından Silopi’deki 172’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’na giderek Kemerli asker Musa Öge’yi ziyaret ederek nişanlısı ile telefonda görüştürmüştü.

Bu ziyaretin ardından çok duygulandıklarını belirten Şırnak’ta vatani görevini yapan Musa Öge’nin nişanlısı Ezgi Yellice ile Musa Öge’nin babası Sedat Öge ve annesi Gülser Öge, Başkan Mustafa Gül’ü Belediye’de ziyaret ettiler.

Ezgi Yellice Başkan Gül’e çiçek verirken o gün yaşadığı duyguyu anlatamayacağını ama çok fazla mutlu olduğunu söyledi. Baba Öge ise, Başkan Gül’ün bu yaptığının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle