Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den yeni yıl mesajı

SEMİH KÖKEN | 28 Aralık 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; yayınladığı yeni yıl mesajında “2019 yılında ilçemize hizmet ve yatırım atağına devam ederken Kemer’imizi en iyi şekilde tanıtmak ve turizmi daha ileriye taşımak için de çalışacağız” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yayınladığı yeni yıl kutlama mesajında; “Öncelikle 2019 yılının Kemer’imize, hemşerilerimize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Kemer’i daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaktır. Yeni yılda yeni projelerimizi hayata geçirirken diğer belediyelere örnek olan sosyal belediyecilik çalışmalarımız da sürecektir. Hemşerilerimizin çok değerli ilgi ve destekleriyle Kemer’imize hizmet ve yatırım atağımız son hızıyla devam edecektir” dedi.

2018 yılında Kemer’in en iyi şekilde tanıtılması ve turizmin daha ileriye taşınması için canla başla çalışacaklarını kaydeden Başkan Gül, “İlçemizdeki turizmcilerle birlikte yurt dışındaki turizm fuarlarına katılarak etkili bir tanıtım yapacağız. Aynı zamanda Türkiye’yi il il dolaşarak ilçemizdeki yerli turist payını da artırmak için gayret edeceğiz.  2018 yılının Kemer için turizmde yeni bir atılım yılı olacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını bir kez daha kutlarken, 2019’da tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini dilerim” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle