Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den hekimlere gül

Semih Köken | 15 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den hekimlere gül

 

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hekimlere ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Başkan Gül, “Bu onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki hastaneleri ve diğer sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
Bayram kutlamalarına ilk olarak Kemer Devlet Hastanesi’nden başlayan Başkan Gül, buradaki tüm birimleri gezerek doktorlara ve sağlık çalışanlarına çiçek ve kutlama mektubu sundu. Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi’yi de ziyaret eden Başkan Gül, tüm doktorlara görevlerinde başarılar diledi. Bu arada Başkan Gül, hastanede sırasını bekleyen vatandaşlara da çiçek verdi.

“BÜYÜK BİR SIKINTI GİDERİLDİ”
Devlet Hastanesi’nin tam teşekküllü hale gelmesi için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Mustafa Gül, ”2009 yılında göreve geldiğimde ilçemizdeki mevcut devlet hastanesi 1982 yılında kurulan bir hastaneydi ve çok yetersizdi. Bir gün yaşlı bir amcamız geldi ve ‘Hastanede neden doktorlar yok’ diye sordu. Konuyu sorduğum başhekim hastane tam teşekküllü olmadığı için bu sıkıntıların yaşandığını söyledi. O sırada yeni yapılacak hastanenin projesi hazırlanıyordu. Başhekim yeni hastanenin de tam teşekküllü olarak planlanmadığını söyledi. Bu hastane yüzde 30 emsal olduğu için 25 yataklı olacak ve yine doktor sıkıntısı yaşanacaktı. Kendisinden bir dilekçe talep ettim. Meclisimizde buranın imarını yüzde 30’den yüzde 50’ye çıkardık. Bu konuda Turizm Bakanlığı’nın da desteğini aldık. Bu imar planı değişikliği sayesinde Kemer’imizin yeni devlet hastanesi tam teşekküllü oldu. O dönemde görev yapan meclis üyesi arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzel bir eser ortaya çıkardık. Devletimize ve katkısı olan herkese Kemer’e böyle bir hizmet kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ’NDEN TEŞEKKÜR
İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne de giden Başkan Mustafa Gül, burada çalışan doktorlara iyi bayramlar diledi. Ceren Avonos İnce’yi ziyaret eden Başkan Gül “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, İnsanı yaşatmayı amaç edinen, bu saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi. İlçe Sağlık Müdürü İnce ise, “ Kemer Belediyesi bize daima destek oluyor. Bu desteğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Ardından ilçedeki özel hastaneye geçen Gül, buradaki doktorların ve çalışanların da bayramını kutladı. Bu arada Başkan Gül, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli ile de yemekte bir araya gelerek onların da 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle