Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Göynük Atatürk İlkokulu’na hediye

Semih Köken | 28 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den Göynük Atatürk İlkokulu’na hediye

 

Sosyal belediyecilikte bir marka haline gelen Kemer Belediyesi, ilçedeki eğitime tam destek veriyor. Son olarak Göynük Atatürk İlkokulu’na 2 adet bilgisayar bağışlandı.

Kemer Belediyesi’ni sosyal belediyecilikte bir marka haline getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül eğitime daima destek oluyor. Son olarak Göynük İlkokulu’nun bilgisayar ihtiyacı da Kemer Belediyesi tarafından karşılandı.

Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin ve okuldaki öğretmenleri ziyaret eden Başkan Gül, okul yönetimine 2 adet dizüstü bilgisayar hediye etti.
İlçedeki tüm okulların bakım, temizlik, peyzaj ve tadilatlarının Kemer Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını kaydeden Başkan Gül, “ Eğitim yılı öncesi tüm okullarımız öğrencilerimizin ferah bir ortamda eğitim almasını sağlayacak hale getirdi. Ayrıca okullarımızın malzeme eksiklerinin giderilmesi konusunda da destek oluyoruz. Şimdi de Göynük Atatürk İlkokulu’na 2 adet bilgisayar bağışlıyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” diye konuştu. Okul Müdürü Erkan Şahin ise bu desteği için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.

Ziyarette Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin de hazır bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle