Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den esnaf ziyaretleri

SEMİH KÖKEN | 12 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den esnaf ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül; eşi Neşe Gül, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergün Büyükbaş, belediye meclis üye adayları ve partililer ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Gül, “Biz diğer adaylar gibi toplama kalabalıklarla değil, öz be öz Kemer’de yaşayan halkımızla birlikte seçim çalışması yapıyoruz” dedi.

Kemer Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül; eşi Neşe Gül, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti İlçe Başkanı Ergün Büyükbaş, belediye meclis üye adayları, her 2 partinin, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları üyeleri ve seçim çalışmalarında gönüllü olarak çalışan Kemerliler ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.  Gül ziyaretlerinde karşılaştığı kadınlara çiçek vererek geçmiş kadınlar gününü de kutladı.  

 

“ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

Esnaf ziyaretlerine Yeni Mahalle’den başlayan Başkan Gül, “12 Mart ülkemiz ve milletimiz için çok özel bir tarih… Çünkü bugün İstiklal Marşı’mızın kabulünün 98’inci yıldönümü kutluyoruz. Öncelikle Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, ülkemizin kurtuluşu ve Cumhuriyetimizin yaşatılması uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz” şeklinde konuştu.

“TOPLAMA KALABALIK DEĞİL” 

Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Mustafa Gül, “Bugün Yeni Mahalle’den başlayarak esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bizimle beraber bu ziyaretlerimize katılan arkadaşlarımız Kemer’de yaşayan vatandaşlardır. Diğer adaylar gibi Akdeniz Üniversitesi’nden öğrencileri ya da Kumluca, Finike ve Fethiye’den insanları getirip toplama kalabalıkla seçim çalışması yapmıyoruz. Öz be öz Kemer’de yaşayan vatandaşlarımızla, gönüllü olarak bize destek veren halkımızla birlikteyiz. Katkıları ve destekleri için tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle