Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den bilgilendirme toplantısı

Semih Köken | 26 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den bilgilendirme toplantısı

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çıralı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek hazine arazilerin son durumu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Başkan Gül, buradaki tapu sorununu bir an önce çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.

4706 sayılı Kanun gereği Çıralı Mahallesi’ndeki hazine arazileri üzerinde yapısı bulunanlar tapularını Kemer Belediyesi’nden alacak. Bu konuda ayrıntılı planlama yapan Kemer Belediyesi, tapuların dağıtımına en kısa sürede başlayacak. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, birim müdürleriyle birlikte Çıralı Mahallesi’nde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin, Çıralı Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya ile mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu toplantıda Kemer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Arslan ile İşletme ve İştirakler Müdürü Adnan Karataş, hazine arazilerinde hak sahiplerinin tapularını nasıl alacağı konusunda teknik bilgiler verdi.

“SORUNU İVEDİLİKLE ÇÖZECEĞİZ”

Çıralı Mahallesi’ndeki hazine arazilerinde tapu sorununu bir an önce çözmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Gül, “Öncelikle 101 ve 102 adada gerekli düzenlemeler tamamlandı. Buradaki hemşehrilerimizin evraklarını tamamlayıp belediyemize başvurmaları halinde en kısa sürede tapularını teslim edeceğiz. Diğer parsellerle ilgili çalışmalar da son sürat devam ediyor. Vatandaşımızın mağdur olmaması için bütün düzenlemeleri ivedilikle yapıyoruz” dedi.

TURİZMDE KEMER FARKI

Turizm sezonuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Başkan Gül, “Sezon başında yaptığım açıklamada ‘Kemer’imize bu yıl 1.5 milyon Rus turist gelecek’ dediğimde inanmamışlardı. Şimdi bu hedefe çok yakınız. Çoğu turizm beldesi sezonu kapatırken ilçemizdeki tesisler yüksek doluluk oranları ile çalışıyor. Canla başla yaptığımız tanıtım çalışmalarının meyvelerini toplamanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz. Kemer’imiz Rusya’da ayrı bir itibar görüyor. Rus uçağının düşürülmesinden sonra yaptığım çıkışla çok büyük eleştiri almıştım. Ama bu sayede Rusya şahsımı barış elçisi olarak gördü. Bunun ilçe turizmimize çok olumlu yansımaları oldu. Gelecek yıllarda daha iyi rakamları yakalayacağımı inancımız tamdır” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

Foto 1 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, CIRALI MAHALLESI SAKINLERIYLE BIR ARAYA GELEREK HAZINE ARAZILERIN SON DURUMU HAKKINDA BILGILENDIRME TOPLANTISI DUZENLEDI. (FOTO:KEMER-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, CIRALI MAHALLESI SAKINLERIYLE BIR ARAYA GELEREK HAZINE ARAZILERIN SON DURUMU HAKKINDA BILGILENDIRME TOPLANTISI DUZENLEDI. (FOTO:KEMER-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle