Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den belediye personeline teşekkür

SEMİH KÖKEN | 28 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den belediye personeline teşekkür


850 belediye personeli ile bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm personele 10 yıllık hizmetleri için teşekkür ederken, “Bu bir veda toplantısı değildir. Sizlere veda etmiyorum. 1 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Belediye önünde buluşacağız ve hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen toplantıda memur, kadrolu işçi ve belediye şirketi çalışanlarından oluşan toplam 850 personel ile bir araya geldi.

“DAİMA EMEKÇİNİN YANINDAYIZ”

Başkan Gül, toplantıda yaptığı konuşmada; “1994 yılında Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak göreve geldiğimde 91 personel ile hizmete başladık. Hep emekçinin yanında oldum. Hiçbir işçiyi işten çıkarmadım. Kimseye siyasi görüşünü sormadım.  1999 yılında belediyeyi Hasan Şeker’e 213 personelle teslim ettim. Şeker 91 personeli, “Sizi Mustafa Gül işe aldı” diyerek, üstelik bayram arifesinde işten çıkardı. Diğer personellerin maaşını da yüzde 25 düşürdü. Necati Topaloğlu da 2004 yılında Göynük’te belediye başkanlık görevine geldiğinde yine personellerin maaşlarının yüzde 25’ini düşürdü. Çünkü Necati Bey’in akıl hocası Hasan Şeker’dir. 2009 yılında yeniden göreve geldiğimde de hiçbir personeli işten çıkarmadım. 2017 yılında çıkartılan kararname kapsamında işçilerimiz taşeron belediye şirketine geçirilirken de emekliği gelen 53 personelimiz dışında hiç personel eksiltmedik. DSP Adayı Necati Bey seçim vaatlerinde 600 kişiye iş sözü vermiş. Bu kadar kişiyi işe alması yasal olarak mümkün değil. Belediye şirketimizde 590 personelimiz var. Ancak bu personelin hepsini işten çıkarırsa 600 kişi işe alabilir” dedi.

“SİZ ÇALIŞTINIZ BEN HAVASINI ATTIM”

Belediye personeline “Siz çalıştınız ben havasına attım” şeklinde esprili bir dille seslenen Başkan Mustafa Gül “Bizim nüfusumuza sahip diğer ilçelerin belediyeleri 150-200 personelle çalışırken biz 850 personel ile çalışıyoruz. Bunun nedeni kendi işimizi kendimiz yapmamızdır, kendi betonunu, asfaltını parke taşını üreten bir belediye olmamızdır. Böylelikle hem az maliyetle daha çok iş yaparken hem de daha çok kişiye iş sağlıyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan hep mutlu oldum Temiz bir Kemer, düzenli Kemer, çağdaş bir Kemer için çalıştık ve bunu başardık. Gerek yurt içinden, gerek ise yurt dışından ziyaretime gelen belediye başkanları bize imreniyorlar. Bunu sağladınız için sizlere teşekkür ediyorum. Elinize ve yüreğinize sağlık” diye konuştu.

“1 NİSAN’DA YENİDEN BULUŞUYORUZ”

Gül konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hep beraber Kemer için mücadele verdik. Biz bir aileyiz. Birbirimize sahip çıkmalıyız. Bu Mustafa Gül’e sahip çıkmak değildir. Kemer’e sahip çıkmaktır. İlçemize çok güzel hizmetler vermenin yanı sıra ilçemizde güven ve huzuru da sağladık. Bu bir veda toplantısını değildir. Sizlere veda etmiyorum. 1 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da Belediye önünde buluşacağız ve hep birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz”dedi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle