Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den bayram yemeği

Semih Köken | 27 Ağustos 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den bayram yemeği

  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül belediye personeli ve Kemer halkı için bayram yemeği düzenledi. Arslanbucak Hizmet Alanı’nda verilen yemeğe onur konuğu olarak katılan CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, mangal başına geçip et servisi yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül, belediye personeli ve Kemerli hemşerileri için bayram yemeği düzenledi. Yemeğe ilgi yoğun oldu

 

VEKİL VE BAŞKAN MANGAL BAŞINDA

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanı’nda düzenlenen Kurban Bayramı Yemeği’ne; CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, CHP Kemer İlçe eski Başkanı Erdem Cesur, belediye başkan yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Aslı Bayar Ulukapı, Özcan Çeliktaş, Sedat Akan, Cumali Afşin, Kemerli vatandaşlar, belediye birim müdürleri, memurlar, işçiler ve aileleri katıldı. Sıra sıra mangalların kurulduğu etkinlikte Başkan Gül ve Milletvekili Aydın Özer kendi elleriyle pişirdikleri etleri konuklarına ikram ettiler.

GÜL: GELENEKLERİMİZİ YAŞATIYORUZ

Kurban bayramlarında Kemer halkıyla ve personelle buluşmayı geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Başkan Gül; “8 yıldır hem Ramazan, hem de Kurban Bayramı’nda bu organizasyonları yapıyoruz. Kurbanını kesen de, kesmeyen de buraya geliyor ve bir piknik havası çerçevesinde beraberce bu güzelliği yaşıyoruz. Bu hem dinimizin bize bağışladığı güzel bir olay ve hem de örf ile adetlerimizden tanesi. Az önce turistler de buradaydı.  Alman bir aile vardı, Rus aileler de vardı. Onlar da bu güzel Türk örf ve adetlerini tanımak için buraya kadar gelmişler. Ben belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Hep bu güzel hazırlığı yapıyorlar. Kemer halkının bize bu desteği sürdüğü sürece biz de onlara layık olmaya çalışacağız, gayretimizi göstereceğiz” dedi.

 ÖZER: BAŞKAMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer ise; “Halkla beraber iç içe olmak çok güzel,  Belediye dediğiniz halka dokunmalı, ben burada bunu gördüm. Kemer Belediye Başkanımızla gurur duydum. Gerçekten halkın içinde, halkla beraber. Uzun yıllar daha Kemer’e hizmet edeceğine eminim. Esnaflar da belediye başkanlarını çok seviyorlar. Belediye Başkanımız da sadece selam verip geçmiyor, onların sorularını tek tek cevaplıyor, sorunları ile yakından ilgileniyor Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bu hizmetlerin devam etmesini bekliyor ve kendisine de buradan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle