Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den barış mesajı

Semih Köken | 09 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den barış mesajı

FUTURE Fashion Faces World 2017 mankenlik yarışmasına katılmak üzere 16 ayrı ülkeden Kemer’e gelen 20 finalisti makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ sözüyle barış mesajı verdi.
Dünyanın en iyi mankeninin seçileceği Future Fashion Faces World 2017, 11 Kasım’da Kemer’de yapılacak. Yarışmaya katılmak üzere 16 ayrı ülkeden Kemer’e gelen 20 finalist, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti. Finalistlere başarı dileyen Başkan Gül, “Kemer’imize hoş geldiniz. Bize göre dünyanın en güzel kenti Kemer’dir ve yaptığımız hizmetlerle ilçemizi daha da güzelleştiriyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ sözünden hareketle hep barış içinde yaşıyoruz. Ülkenizdeki televizyonlarda size gösterilen Türkiye ile burada gördüğünüz Türkiye’nin farkını hissetmişinizdir. Liderler arasında ne kadar gerginlik olursa olsun, halklarımız arasında hep barış hakimdir. Ülkemize ve ilçemize gelenler gerçek ve modern Türkiye’yi görüyor” dedi.
BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR
Future Fashion Faces World 2017 organizatörleri Berkan Tuncer ve Svetlana Shopova da etkinliğin Kemer’in tanıtımına ve turizmine olumlu katkı sağlayacağını belirterek, desteği için Başkan Mustafa Gül’e teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Başkan Gül, mankenlere çeşitli hediyeler verirken, finalistler de Başkan Gül’e ülkelerinden getirdikleri yöresel hediyeleri sundu.

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle