Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’DEN ANLAMLI HEDİYE

Semih Köken | 30 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL’DEN ANLAMLI HEDİYE

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar

Edirne’de Atatürk heykeli ıslanmasın diye üstüne şemsiye tutan minik öğrencilerin bu davranışı karşısında çok duygulanan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül “ Böyle öğrencilerimiz sayesinde geleceğimiz emin ellerdedir. Öğrencilerimizi gözlerinden öpüyorum. Gururumuz olan 3 öğrencimize ve tüm sınıf arkadaşlarına birer tablet hediye edeceğiz” dedi.

Edirne’nin Tayakadın köyündeki Şehit Cem Havale İlkokulu’nda öğrenim gören birinci sınıf öğrencileri Damla İnceoğlu ve Dilay Büyükkılıç ile ikinci sınıf öğrencisi Masal Cam, çıktıkları 2 ayrı teneffüste okul bahçesindeki Atatürk büstünün yağmurdan ıslanmaması için üstüne şemsiye tuttular.

BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR
Öğrencilerin büyük takdir toplayan bu hareketi bir veli tarafından görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Bu güzel manzara kısa sürede büyük beğeni aldı ve paylaşım rekoru kırdı. Görüntüleri paylaşan çok sayıda kullanıcı, bu 3 öğrenciye takdirlerini belirttiler.

“TABLET HEDİYE EDECEĞİZ”
Öğrencilerin bu görüntülerini medyada görünce çok duygulanan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Okul bahçesinde Atatürk büstü ıslanmasın diye şemsiye tutan 3 minik öğrencimizi görünce büyük bir gurur duydum. Böyle öğrencilerimiz oldukça geleceğimizin emin ellerde olduğundan emin oluyorum. Çocuklarımıza ulaşarak onlara ve ailelerine teşekkürlerimi ve takdirlerimi ileteceğim. Ayrıca bu öğrencilerimize ve sınıf arkadaşlarına karınca kararınca bir hediye olarak birer tablet göndereceğiz. Tabletler gelecek hafta başında öğrencilerimize ulaştırılacak. Üç öğrencimizi gözlerinden öpüyorum. Öğretmenlerini ve velilerini de tekrar kutluyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle