Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den 15 Temmuz mesajı

Semih Köken | 15 Temmuz 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den 15 Temmuz mesajı

“Cumhuriyetimizi kimse yıkamayacak”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Dinimizi kullanarak çıkar sağlamaya çalışan yobaz hainlere yol vermemekte kararlıyız. Cumhuriyetimizi hiç kimse yok edemeyecek” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, nedeniyle yayınladığı mesajda şunları kaydetti:

Öncelikle 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, mekânlarının cennet olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 15 Temmuz 2016 günü Türk halkı dünyaya çok önemli ve büyük bir ders verdi. Artık Türkiye Cumhuriyeti’nde askeri bir darbenin, bir ihtilalin olmayacağını bütün dünyaya gösterdiler. Hainlerin kullandığı uçaklar meclisimize bomba atarken her siyasi partiden milletvekillerimiz Atamızın kurmuş olduğu gazi meclisi kapattırmamak için çok büyük mücadele verdiler.

İnancımız bizim için vazgeçilmezdir. Bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, imanımız ve inancımız sayesinde kurduk. İnancımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Dinimizi kullanarak çıkar sağlamaya çalışan yobaz hainlere yol vermemekte ve bize Muhammed Mustafa’nın(S.A.V.) bıraktığı dini sonuna kadar korumakta kararlıyız. Hiçbir hain ezan sesimizi dindiremeyecek, hiçbir hain İstiklal Marşımızı susturamayacak, hiçbir hain göklerden bayrağımızı indiremeyecek, hiçbir hain ülkemizinbir santim toprağını alamayacak. Cumhuriyetimizi hiç kimse yok edemeyecek.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle