Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den 14 Şubat hediyesi

SEMİH KÖKEN | 15 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den 14 Şubat hediyesi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Kemerlilere çiçekli sürpriz yaptı. Belediye personeli ile seçim çalışmalarında görevli kadınlar ilçenin 12 mahallesinde binlerce vatandaşa karanfil hediye ettiler.

Kemer Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte esnafa, turizmcilere, resmi kurum çalışanlarına, yollarda ve parklarda yürüyen vatandaşlara,  binlerce karanfil dağıtıldı.

İlçenin tüm mahallelerinde yapılan ve gün boyunca devam eden etkinliğe; belediye personelinin yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün seçim çalışmalarında gönüllü olarak görev alan kadınlar da katıldı.

Etkinlikte; Kemer’de bulunan turistlere de sevgililer günü çiçeği verilirken Kemer Belediyesi kendi personelini de unutmadı.  Önce Başkan Vekili Recep Yılmaz’a ardından tüm personele karanfil dağıtıldı

Tüm Kemerlilerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hemşerilerimize böyle küçük bir sürpriz yapmak istedik. Tüm sevenlere sevdikleriyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

Bu anlamlı hediyeden çok mutlu olduklarını kaydeden Kemerliler ise, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Bu arada Kemer’de 6 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikâh kıydırarak dünya evine girdi. Bazı çiftlerin nikâhlarını bizzat kıyan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm çiftlere mutluluklar diledi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle