Hoşgeldiniz  

Başkan Gül üretici ve esnafla buluştu

Semih Köken | 26 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül üretici ve esnafla buluştu

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere’deki üreticilerle bir araya gelerek sulama sorunlarını konuştu. Ardından Kuzdere Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile buluşan Başkan Gül, kirayla ilgili düzenlemeleri ve bölgeye yapılacak yeni projeyi anlattı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere Mahallesi’nde portakal bahçeleri ve tarlaları kuruma noktasına gelen üreticilerle toplantı yaptı. Kemer Sulama Birliği Başkanı İsmail Kayrak’ın da katıldığı toplantıda bu yılın kurak geçmesiyle çiftçilerin yaşadığı sıkıntının daha da arttığını kaydeden Başkan Gül, soruna acil çözüm bulunması için mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu.

“EL BİRLİĞİYLE ÇÖZELİM”

Kemer Sulama Birliği’nin Kuzdere Mahallesi’nin susuzluk sorununa çare olamadığını aktaran Başkan Gül, “Mahallemizdeki üreticiler yıllardır Sulama Birliği’nden şikayetçi. Birlik 8 yıldır mahalle halkının sorununa çözüm bulamıyor. Bu birliğin artık kendini yenilemesi ve çözüm odaklı çalışması gerekiyor. Biz de belediye olarak iş makinesi, araç, gereç ve personel olarak sulama birliğine daima destek oluyoruz. Mahalledeki sulama sorununu el birliğiyle çözelim” diye konuştu.

Sulama Birliği Başkanı İsmail Kayrak ise sorunun çözümü için çalıştıklarını belirterek, “Belediye ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa karşılıyor. Başkanımıza ve belediye personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

KUZDERE’YE VİZYON PROJE

Daha sonra Kuzdere Küçük Sanayi esnafını makamında kabul eden Başkan Mustafa Gül, sanayi esnafına kira kolaylığı getirdiklerini, esnafın mağdur olmaması için yıllık kira düzenlemesi yaptıklarını aktardı. Kemer Belediyesi olarak bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek vizyon proje hazırladıklarını vurgulayan Başkan Gül, “2018 yılının hemen başında inşaatına başlayacağımız yeni projenin içinde spor kompleksi ve yüzme havuzu olacak. Çocuklarımız burada yüzme öğrenebilecek. Kültür salonu, kongre merkezi ve düğün salonu olacak. Ayrıca proje kapsamında sohbetli düğünlerin de yapılabileceği bir ibadethane yapacağız. Kemer’imize yakışan bir proje olacak” diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

Foto 1 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, KUZDERE MAHALLESI'NDE PORTAKAL BAHCELERI VE TARLALARI KURUMA NOKTASINA GELEN URETICILERLE TOPLANTI YAPTI.(FOTO:KEMER-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, KUZDERE KUCUK SANAYI ESNAFINI MAKAMINDA KABUL ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle