Hoşgeldiniz  

Başkan Gül sel bölgesini inceledi

SEMİH KÖKEN | 18 Aralık 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül sel bölgesini inceledi

????????????????????????????????????

Kemer’de 16 Aralık Pazar akşamı etkili olan kuvvetli yağış sonucu meydana gelen sel nedeniyle zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz” dedi.

Kemer ilçesinde metrekareye 605 kilogram yağışın düştüğü 16 Aralık Pazar günü Ağva deresinin taşması sonucu Kuzdere Mahallesi’nde birçok ev ve işyerinde su baskınları yaşandı. Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkiinde de bazı evleri ve işyerlerini su bastı.

Selin yaşandığı gece boyunca olay yerinde denetimlerini ve çalışmalarını sürdüren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, gündüz saatlerinde de sel bölgesini ziyaret ederek kuvvetli yağışın yol açtığı tahribatı inceleyip mağdur olan vatandaşlarımızın durumlarını yerinde gördü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Gül,”İlçemizde etkili olan şiddetli yağış sonrası zarar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun” dedi.

Başkan Gül’ün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, ilçede mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmaya başladı.  Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel nedeniyle su ve çamurla kaplanan bölgelerde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yapıyor. Çamur yığınları iş makinaları yardımıyla temizlenirken ardından caddeler, sokaklar, evler ve bahçeler arozözlerle yıkanıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle