Hoşgeldiniz  

Başkan Gül şampiyonu İspanya’ya uğurladı

Semih Köken | 02 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Başkan Gül şampiyonu İspanya’ya uğurladı

Kemer’de yarıştığı 2 turnuvada madalya kazanan başarılı motor sporcusu Bayram Uysal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün desteğiyle dünya şampiyonasına katılıyor. Başkan Gül, Uysal’a başarılar diledi.

Türkiye Enduro yarışlarında Kemer Belediye Spor Kulübü adına yarışarak Gençler Birincisi olan Bayram Uysal, şimdi de İspanya’da düzenlenecek olan Hixpania Extsrem Enduro Dünya Şampiyonası’na katılarak Türkiye’yi temsil edecek. 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün desteği ile İspanya’daki Dünya Şampiyonası’na gidecek olan genç sporcu, yola çıkmadan önce Başkan Gül’ü makamında ziyaret ederek vedalaştı. Bayram Uysal, Başkan Gül’e desteği için çok teşekkür etti.
Bayram Uysal’a başarılar dileyen Başkan Gül, “Kendisine İspanya’da katılacağı Hixpania Enduro Yarışları için de destek vereceğiz. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kemer Belediye Spor Kulübü’nün başarılı Enduro sporcusu Bayram Uysal, 30 Eylül’de düzenlenen Red Bull Sea To Sky yarışında Tahtalı Dağı’na tırmanan tek Türk yarışçı olarak altın madalya kazanırken 7-8 Ekim’de gerçekleştirilen Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 5’inci Ayak Fethiye Yarışı’nda ise Gençler Şampiyonu ve Genel Klasman üçüncüsü olmuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle