Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL PROTOKOL İLE BAYRAMLAŞTI

Semih Köken | 26 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL PROTOKOL İLE BAYRAMLAŞTI

 

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçe kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak protokol ile bayramlaştı.

Kemer Kaymakamlığı’nın Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Salonu’nda gerçekleştirdiği bayramlaşma töreninde; Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, İlçe Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Sahil Bot Komutanı Hasan Özak, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Belediye Meclis üyeleri Ahmet Can, Recep Yılmaz. Özcan Çeliktaş ve diğer protokol üyeleri bir araya gelerek birbirlerinin ve Kemer halkının Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

Kaymakam Feslihan, Başkan Gül ve diğer Protokol üyeleri buradaki törenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

Protokol üyeleri, bizim bu vatanda güvenli ve huzurlu yaşamamız uğruna canlarını ortaya koyan asker, polis ve kamu çalışanlarını da unutmadılar. Protokol tarafından şehit aileleri ile gaziler de ziyaret edildi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Tüm Kemerli hemşerilerimizin bayramını kutlarken şehit ve gazilerimizi bir kez daha büyük bir saygı ve minnetle anıyorum” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle